Supervisor Alarm Receiving Centrale B-Securité vacature 1950x500

Vacature: Supervisor Alarm Receiving Centre

Wil jij werken in de modernste meldkamer van Nederland?

Vertel meer

B-Securité zoekt een Supervisor Alarm Receiving Centre
Het beveiligen van Basic-Fit sportclubs op afstand.

Fitness en cardio, je kan er tegenwoordig niet meer omheen. Basic-Fit is met 1300+ sportclubs verspreid over zes landen 's werelds snelst groeiende keten in de sportbranche. Om alle sporters en werknemers veilig te houden is er een zelfstandige organisatie in het leven geroepen om deze sportclubs op afstand te beveiligen. In Hoofddorp vind je één van de mooiste maar vooral één van de meest  hightech alarmcenters  die er is. Door het samenbrengen van hoogwaardige technische infrastructuur, kennis in combinatie met mensen, weet B-Securité keer op keer het verschil te maken met 'beveiligen op afstand'. Your safety first.
Waar ga ik werken?
Werken als Aspirant Observant Centralist

Hier ga je werken

Basic-Fit is, verspreid over Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje, één van de snelst groeiende sportschoolketens wereldwijd. De ambitie is dan ook dit de komende jaren uit te breiden naar maar liefst 2000 sportclubs! Om ervoor te zorgen dat de sporters veilig kunnen bewegen en de Basic-Fit medewerkers veilig hun werk kunnen doen, is in 2018 besloten om de sportclubs state of the art te beveiligen doormiddel van intelligente (AI) camera's.

De Monitoring Alarm Receiving Centre (MARC) van B-Securité is voorzien van hoogwaardige technologie, zoals agressiedetectie, peoplecount naar aanleiding van COVID-19, onweldetectie en hoogwaardige analysetools. De MARC is speciaal voor de Basic-Fit veiligheidsketen als Bedrijven Alarm Centrale (BAC) georganiseerd. De MARC-keten bestaat uit intelligente camera- en detectie met de nieuwste communicatie technologie. Momenteel is een groot gedeelte van de sportclubs van Basis-Fit verdeeld over Europa, ‘live’ aangesloten door middel van een breedbandig en snel internationaal Fiber netwerk. Met deze werkwijze kan het MARC van B-Securité effectief en efficiënt de aangesloten Basic-Fit sportclubs beveiligen, service verlenen aan klanten, onderzoekswerk en projectmatig live cameratoezicht verrichten op verzoek van Basic-Fit.

Wat zijn mijn taken als Supervisor?

Respectvol, professioneel en transparant

Dat zijn onze kernwaarden.

Werken als Aspirant Observant Centralist

Over de functie

De Supervisor:

 • Coördineert de dagelijkse werkzaamheden van de aan hem ingeplande (aspirant) Allround Observant Centralisten en is eerste aanspreekpunt voor hen.
 • Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dagrapportage evenals de incidentrapportages.
 • Draagt zorg en heeft een voortgangsverantwoordelijkheid daar waar het gaat om de afhandeling van alle meldingen incl. de prio: 1 tot en met 5 meldingen.
 • Is aanspreekpunt voor de afdelingen Remote Support, Customer Care en alle overige externe partners die zich tijdens de dienst melden.
 • Voorziet de Coördinator Alarm Receiving Centre van input bij beoordelings- en andere gesprekken in het kader van de functievervulling.
 • Ziet toe op de werkdiscipline en grijpt daar waar nodig in.
 • Is verantwoordelijk voor een professionele dienstoverdracht. Hij vergewist zich ervan dat alle relevantie informatie helder wordt overgedragen aan zijn/haar dienstopvolger.
 • Gebruikt op afstand bedienbare waarnemingsapparatuur en communicatieapparatuur en ziet toe op het ordentelijk gebruik van de apparatuur door de aan hem toegewezen medewerkers.
 • Assisteert en handelt klantvriendelijk aanvragen ‘op afstand’ van klanten van Basic-Fit af en ziet toe op deze werkzaamheden bij de medewerkers in zijn team.
 • Meldt daar waar nodig meldingen en bijzonderheden door, afkomstig van mobiele surveillance teams, die hij - afhankelijk van zijn waarnemingen op afstand - ook inschakelt en informeert voor een observatie ter plekke en ziet toe op deze werkzaamheden bij de medewerkers in zijn team.
 • Registreert gegevens en informatie in de daarvoor geautomatiseerde gegevensbestanden en ziet steekproefsgewijs toe op deze werkzaamheden bij de overige medewerkers dat deze goed worden uitgevoerd.

De essentie ligt daarmee op een operationele voortgangsverantwoordelijkheid voor de dienst waar hij/zij als aangewezen Supervisor de dienst verricht en aanstuurt. Daarmee is primair de ‘Supervisor’ aanspreekpunt voor de coördinator en directie. De Supervisor is in feite de rechterhand van de coördinator.

Wat zijn de eisen?

Profiel

✅ Je hebt minimaal een MBO2 diploma;

✅ Je hebt leidinggevende ervaring;

✅ Je hebt ervaring binnen de veiligheidssector of in de gastvrijheidsector (horeca);

✅ Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Frans en/of Spaans is een pre.

Teamplayer, dienstverlenende en klantvriendelijke instelling, stressbestendig.

Wat krijg ik ervoor terug?

Het aanbod

 • Salaris van € 2.724,- tot € 4.012,- bruto (13 periodes!), inschaling afhankelijk van ervaring en eerder verworven competenties, betaling dus per 4 weken, exclusief onregelmatigheid en weekend toeslagen;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding;
 • Een uitdagende baan in één van Nederlands modernste Alarm Centers met volop mogelijkheden om je ambities waar te maken;
 • Functiegerichte opleidingen en cursussen met allerlei verschillende mogelijkheden;
 • Een open cultuur waar ruimte is om eigenaarschap te nemen en je ambities waar te maken.

Stel ik solliciteer. Wat gebeurt er daarna?

Bel met B-Securité

Fase 1

Telefonische kennismaking

Je wordt gebeld voor een eerste telefonische kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we kort jouw motivatie omtrent je sollicitatie. Is er een match? Dan plannen we direct een online intake in!

Skype intake B-Securité

Fase 2

Online intake

Tijdens de online intake gaan we in je op je CV, motivatie en competenties. We spreken uitgebreid over de vacature en B-Securité. Zijn we van beide kanten enthousiast? Dan plannen we een persoonlijk gesprek in bij B-Securité in Hoofddorp.
Persoonlijk gesprek

Fase 3

Persoonlijk gesprek

In een live persoonlijk gesprek zal je kennismaken met B-Securité, de werkplek en mogelijk toekomstige collega's. Daarnaast ga je verder in gesprek over de functie.Eindgesprek B-Securité

Fase 4

Eindgesprek

In dit laatste gesprek kijken we naar de details. We bespreken het salaris, eventuele opleidingen, e.d. zodat je klaar bent om te starten.
Aangenomen bij B-Securité

Fase 5

Je bent aangenomen!

We zijn eruit! Fijn dat we gaan samenwerken. Je gaat starten als Supervisor bij B-Securité.

Klaar om aan de slag te gaan als Supervisor?

Solliciteren

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bel met B-Securité

Bel met ons

035 69 46 111

Op werkdagen van 09:00 tot 17:30
Mail naar B-Securité

Stuur een mail

info@fortressgroup.nl

We reageren meestal binnen één werkdag.

Solliciteren

Heb je interesse? Dan willen we je graag ontmoeten! Vul onderstaand je gegevens in. Wij nemen binnen twee werkdagen na je sollicitatie contact met je op.