Vacature: Aspirant Observant Centralist

Wil jij werken in de modernste meldkamer van Nederland?

Vertel meer
Salaris Aspirant Observant Centralist

Goed salaris

Startsalaris van €2.127,- tot €2.508,- per 4 weken excl. onregelmatigheid en weekendtoeslagen.
Opleiding Observant Centralist

Investeren in jou

Een mooi carrièretraject tot Observant Centralist met diverse opleidingen en cursussen.
Vast contract Observant Centralist

Ontwikkeling

In twee jaar toewerken naar een vast contract als Observant Centralist.

B-Securité zoekt Aspirant Observant Centralisten
Het beveiligen van Basic-Fit sportclubs op afstand. 

Fitness en cardio, je kan er niet meer omheen in 2024. Basic-Fit is met 1300+ sportclubs verspreid over zes landen 's werelds snelstgroeiende keten in de de sportbranche. Om alle sporters en werknemers veilig te houden is er een zelfstandige organisatie in het leven geroepen om op afstand deze sportclubs te beveiligen. In Hoofddorp vind je één van de mooiste maar vooral één van de meest  hightech alarmcenters  die er is. Door het samenbrengen van hoogwaardige technische infrastructuur, kennis in combinatie met mensen, weet B-Securité keer op keer het verschil te maken met 'beveiligen op afstand'. 

Your safety first.

Waar ga ik werken?
Supervisor Alarm Receiving Centrale B-Securité vacature 545x234

Hier ga je werken

Met meer dan 1300 sportclubs, verspreid over Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Spanje is Basic-Fit één van de snelst groeiende sportschoolketens wereldwijd. De ambitie is dan ook dit de komende jaren uit te breiden naar maar liefst 2000 sportclubs! Om ervoor te zorgen dat de sporters veilig kunnen bewegen en de Basic-Fit medewerkers veilig hun werk kunnen doen, is in 2018 besloten om de sportclubs state of the art te beveiligen doormiddel van intelligente (AI) camera's. 

De Monitoring Alarm Receiving Centre (MARC) van B-Securité is voorzien van hoogwaardige technologie, zoals agressiedetectie, peoplecount naar aanleiding van COVID-19, onweldetectie en hoogwaardige analysetools. De MARC is speciaal voor de Basic-Fit veiligheidsketen als Bedrijven Alarm Centre (BAC) georganiseerd. De MARC-keten bestaat uit intelligente camera- en detectie met de nieuwste communicatie technologie. Momenteel zijn ruim 1300 sportclubs van Basis-Fit verdeeld over Europa ‘live’ aangesloten doormiddel van een breedbandig en snel internationaal Fiber netwerk. Met deze werkwijze kan het MARC van B-Securité effectief en efficiënt de aangesloten Basic-Fit sportclubs beveiligen, service verlenen aan klanten, onderzoekswerk en projectmatig live cameratoezicht verrichten op verzoek van Basic-Fit.

Wat doet een Aspirant Observant Centralist?

Respectvol, professioneel en transparant

Dat zijn onze kernwaarden.

Werken als Aspirant Observant Centralist

Een dag van een
Aspirant Observant Centralist

Het is tijd voor je werkdag, je komt binnen in je hand-tailored maatpak, zegt je collega's gedag en legt je spullen in je kluisje. Je pakt een heerlijk bakje koffie en gaat vervolgens polshoogte nemen in de "State of the Art" Monitoring Alarm Receiving Centre. De dienstdoende Supervisor roept de nieuwe shift bij elkaar om de aftrap te maken voor de dienst. Wanneer alle bijzonderheden en uitzonderingen zijn besproken wordt de shift overgedragen naar jouw team Observanten. 

Je neemt plaats aan je observatietafel en opent je e-mail en dagrapportage om verder in te lezen over mogelijke bijzonderheden. Je leest dat sportclub nummer 1300 succesvol is aangesloten en live is! Plotseling opent er een melding in je scherm: één van de sporters in een sportclub is hard van de loopband gevallen! De intelligente camera in de sportclub heeft alarm geslagen. Door jouw oplettendheid en alerte houding weet je wat te doen. Je neemt contact op met een Basic-fit medewerker ter plaatse en begint te registreren. Je informeert wat er aan de hand is en zorgt samen met je collega's dat de desbetreffende sporter in veiligheid wordt gebracht en de nodige medische zorg krijgt. Een ambulance blijkt nodig. Jij zorgt ervoor dat deze ter plaatse komt.  Je blijft rustig en hebt de situatie in de hand.

De sporter is nu in goede handen. Door jouw alerte en besluitvaardige houding had je de situatie onder controle. Je start met het maken van een  incidenten-rapportage om de case af te ronden en door te gaan naar de volgende melding. Goed gedaan!

Hoe word ik een Aspirant Observant Centralist?

We leiden je op

Na een traject van ongeveer twee jaar heb jij jezelf weten te ontwikkelen tot Observant Centralist waarbij je verschillende taken in het Monitoring Alarm Receiving Centre zelfstandig gaat uitoefenen. Je bent inmiddels een expert in het herkennen van afwijkend gedrag en weet als geen ander wat te doen bij crisissituaties in sportclubs.

Wat krijg ik ervoor terug?

Het aanbod

  Arbeidsvoorwaarden
  • Je start met een jaarcontract. Als je na twee jaar opleiden goed functioneert, krijg je een vast contract.
  • Een startsalaris van € 2.189,- tot € 2.530,- bruto, 13 periodes (inschaling afhankelijk van ervaring en eerder verworven competenties) betaling dus per 4 weken op basis van 38 uur, exclusief onregelmatigheid en weekend toeslagen. Het is ook mogelijk om 24 uur te werken;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding;
  • Een uitdagende baan in één van Nederlands modernste Alarm Centers met volop mogelijkheden om je ambities waar te maken;
  • Functiegerichte opleidingen en cursussen met allerlei verschillende mogelijkheden;
  • Een open cultuur waar ruimte is om eigenaarschap te nemen en je ambities waar te maken.


  Opleidingen

  Speciaal ontwikkelde opleiding waarbij je gaat uitgroeien tot een uitstekende Observant Centralist. 🎓

Stel ik solliciteer. Wat gebeurt er daarna?

Bel met B-Securité

Fase 1

Telefonische kennismaking

Je wordt gebeld voor een eerste telefonische kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we kort jouw motivatie omtrent je sollicitatie. Is er een match? Dan plannen we direct een online intake in!

Skype intake B-Securité

Fase 2

Online intake

Tijdens de online intake gaan we in je op je CV, motivatie en competenties. We spreken uitgebreid over de vacature, B-Securité en het opleidingstraject. Zijn we van beide kanten enthousiast? Dan plannen we een persoonlijk gesprek in bij B-Securité in Hoofddorp.
Persoonlijk gesprek

Phase 3

Persoonlijk gesprek

In een live persoonlijk gesprek zal je kennismaken met B-Securité, de werkplek en mogelijk toekomstige collega's. Daarnaast ga je verder in gesprek over de functie.


Eindgesprek B-Securité

Fase 4

Eindgesprek

In dit laatste gesprek kijken we naar de details. We bespreken het salaris, opleidingstraject, e.d. zodat je klaar bent om te starten.
Aangenomen bij B-Securité

Fase 5

Je bent aangenomen!

We zijn eruit! Fijn dat we gaan samenwerken. Je gaat starten als Aspirant Observant Centralist bij B-Securité.

Klaar om aan de slag te gaan als Aspirant Observant Centralist?

Absoluut! Wat zijn de eisen?

Profiel

  • Minimaal een VMBO-Diploma;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Frans en/of Spaans is een pre.
  • Beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week;
  • Dag, avond, nacht- en weekenddiensten zijn voor jou geen probleem;
  • Je weet rustig te blijven in stressvolle situaties en kan hierin besluiten nemen;
  • Jij wil jezelf blijven ontwikkelen en staat open voor feedback, opleidingen en cursussen om je werk nog beter uit te voeren.

Herken jij jezelf in bovenstaande eisen?
Dan komen we graag met je in contact!

Solliciteren

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bel met B-Securité

Bel met ons

035 69 46 111

Op werkdagen van 09:00 tot 17:30
Mail naar B-Securité

Stuur een mail

info@fortressgroup.nl

We reageren meestal binnen één werkdag.

Solliciteren

Heb je interesse? Dan willen we je graag ontmoeten! Vul onderstaand je gegevens in. Wij nemen binnen twee werkdagen na je sollicitatie contact met je op.